NowGo wordt OHRA. Nieuwsgierig? Lees er meer over

Image

Rechtsbijstand-verzekering

Verzekerd voor de financiële risico's bij juridische conflicten.

  • Ruim 400 juridische specialisten staan voor je klaar
  • Altijd gratis telefonisch advies
  • Jij bepaalt wat je wilt verzekeren

nowGo wordt 

logo_ohra_24xi.jpg

Image

Rechtsbijstandverzekering afsluiten

Voor een rechtsbijstandverzekering kun je nu bij OHRA terecht. Ben je nog klant bij ons of was je klant, en wil je een schade melden? Je leest hier precies wat verzekerd is met onze rechtsbijstandverzekering.

Juridische bijstand. Als het niet bij een meningsverschil blijft.

Een meningsverschil met je buurman over een aanbouw, met je werkgever over je arbeidscontract of met een webshop over een niet geleverde bestelling, kan soms zomaar uitmonden in een juridisch conflict. En dat kan flink in de papieren lopen. Met onze rechtsbijstandverzekering kun je vertrouwen op juridische hulp van rechtshulpverlener DAS en ben je verzekerd voor de financiĆ«le risico's hiervan.

Onze rechtsbijstandverzekering

Onze rechtsbijstandverzekering bestaat uit 3 modules.
De module Consument & Wonen is altijd verzekerd. Hiermee ben je goed verzekerd voor de meest voorkomende situaties waarin juridische hulp nodig kan zijn.
De modules Verkeer en Werknemer kun je naar keuze wel of niet verzekeren.

Module Consument & Wonen


Met deze standaard module verzeker je je tegen de kosten van juridische conflicten waar je als consument, huurder of huiseigenaar tegenaan kunt lopen. Denk bijvoorbeeld aan conflicten over de levering van producten en diensten, je huur- of koopovereenkomst of schadevergoeding na een vluchtvertraging.  
 

Module Verkeer

Heb je in het verkeer schade of persoonlijk letsel opgelopen of veroorzaakt bij een ander? Dan kun je rekenen op juridische hulp, wereldwijd. Ook als het tot een strafzaak komt.
 
Deze module is optioneel.
 

Module Werknemer


Ontvang juridische hulp bij conflicten op of rondom je werk. Wanneer je bijvoorbeeld te maken krijgt met ontslag, reorganisatie of faillissement van je werkgever. En bij conflicten met uitkeringsinstanties.

Deze module is optioneel.
 

Onze aanvullende verzekeringen

Breid je nowGo rechtsbijstandverzekering eenvoudig uit met onze aanvullende basisverzekering Familie. Je hebt de keuze om deze verzekering verder uit te breiden met de modules Scheidingsmediation en Fiscaal & Vermogen.

Over DAS

Met een rechtsbijstandverzekering van nowGo, kun je vertrouwen op de juridische hulp van DAS rechtsbijstand.

DAS is de grootste rechtshulpverlener van Nederland met ruim 500 juristen in dienst. Zo ben jij verzekerd van de beste rechtshulp bij elk juridisch conflict.

Vergelijk onze rechtsbijstandverzekering

De verzekeringskaart geeft snel inzicht in de meest relevante dekkingsinformatie van onze rechtsbijstandverzekering. Zo vergelijk je deze makkelijk met die van andere aanbieders.

Onze voorwaarden

Alles wat je moet weten over onze rechtsbijstandverzekering voor je hem online afsluit. In heldere taal.