NowGo wordt OHRA. Nieuwsgierig? Lees er meer over

Alles over autoschade

Bij autoschade is het goed om te weten wat je moet doen, wat je kunt verwachten van je verzekering en hoe je schade meldt. We vertellen je er alles over op deze pagina.

Autoschade door zware regenval

Door de zware regenval van de afgelopen dagen zijn er een hoop auto’s beschadigd geraakt. Is jouw auto bijvoorbeeld onder water komen te staan, meegesleurd door het water, of geraakt door drijvend puin? Wij staan voor je klaar!

Wat doet jouw autoverzekering bij schade? 

Heb je autoschade, dan is het goed te weten wat je van jouw autoverzekering kunt verwachten, waar je op moet letten en welke gevolgen dit heeft voor je schadevrije jaren en no-claim korting. Wij vertellen je er graag meer over. 

Ik heb een:

W.A. autoverzekering


  

W.A. + beperkt casco autoverzekering

 

Volledig casco (allrisk)
autoverzekering

 

Je eigen risico

Wanneer je autoschade laat herstellen via je autoverzekering, krijg je te maken met eigen risico. De hoogte van je eigen risico bepaal je zelf bij het afsluiten van je autoverzekering en vind je terug op je verzekeringspolis. Laat in dit geval de schade aan je auto bij een bij Schadegarant of Glasgarant (bij ruitschade) aangesloten schadebedrijf herstellen. Doe je dat niet, dan geldt er een hoger eigen risico.

Klik hieronder om jouw dichtstbijzijnde schadehersteller te vinden:


logo schadegarant    logo glasgarant.nl

autoschadeZo meld je autoschade

Schade aan je auto meld je het makkelijkste via Mijn nowGo. Hier kun je ook de status van je schademelding volgen.
Heb je nog geen Mijn nowGo account? Dan kun je deze met de button hieronder direct aanmaken.
 

Europees schadeformulier

Wanneer je door een aanrijding of een andere oorzaak schade aan je auto hebt, vul je altijd een Europees schadeformulier in. Het hoe en waarom van dit formulier leggen we je graag uit.