NowGo wordt OHRA. Nieuwsgierig? Lees er meer over

Castle.Proxies.BreadcrumbBlockProxy

Verkoop VIVAT aan Athora en Nationale-Nederlanden afgerond

Vandaag heeft Athora bekendgemaakt dat de verkoop van alle aandelen in VIVAT aan Athora en Nationale-Nederlanden is afgerond. Athora heeft 100% van de aandelen in VIVAT overgenomen van Anbang en de aandelen van VIVAT Schadeverzekeringen direct doorverkocht aan Nationale-Nederlanden.

De schadeproducten van Reaal, waaronder de pechhulpverzekering van Route Mobiel, worden op termijn geïntegreerd met de Nationale-Nederlanden labels. Op deze pagina vind je meer informatie over de verkoop en over de transitie van de schadeproducten naar Nationale-Nederlanden.

Veelgestelde vragen

1. Ik ben nu klant van nowGo. Verandert er iets voor mij?

Alle schadeproducten, waaronder de verzekeringen van nowGo blijven vooralsnog beschikbaar, maar worden op termijn geïntegreerd binnen Nationale-Nederlanden labels. Voorlopig verandert er niets aan je product of dienst, door de overname van VIVAT Schadeverzekeringen door Nationale-Nederlanden. Zodra er iets voor jou wijzigt, informeren wij je daarover. Voor klanten van nowGo is wel het privacy statement gewijzigd voor de verwerking van persoonsgegevens. Voor meer informatie, zie vraag 5.

2. Wat voor organisatie is Nationale-Nederlanden?

Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener met een sterke aanwezigheid in een aantal Europese landen en Japan en heeft haar roots in Nederland. Met circa 14.000 werknemers biedt Nationale-Nederlanden producten en diensten aan op het gebied van pensioenen, verzekeringen, beleggingen en bankactiviteiten aan zo'n 17 miljoen retail, MKB, grote ondernemingen en institutionele klanten.

3. Waarom werd VIVAT verkocht?

De aandeelhouder Anbang is in 2018 een strategische heroriëntatie gestart, waarin zij onder meer de mogelijkheden van de verkoop van haar buitenlandse bezittingen onderzocht.

4. Hoe word ik als klant op de hoogte gehouden?

Zodra er ontwikkelingen zijn die relevant zijn voor jou, informeren we je daar direct over.

5. Welk privacy statement is nu voor mij van toepassing?

Voor de verwerking van jouw persoonsgegevens geldt het privacy statement van Nationale-Nederlanden. Je vindt het privacy statement op de website van nowGo. In het privacy statement vind je de contactgegevens van Nationale-Nederlanden en wie verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens.


Meer informatie of vragen?

Lees hier het persbericht van VIVAT of kijk voor meer vragen en antwoorden op de speciale vraag-en-antwoord-pagina over de verkoop.