Onze bedrijfsinformatie

Anbang bereikt overeenstemming over verkoop VIVAT

VIVAT is door haar aandeelhouder Anbang geïnformeerd dat zij overeenstemming heeft bereikt met Athora en NN Group over de verkoop van VIVAT. De overeenstemming is voorwaardelijk aan onder meer het doorlopen van het adviestraject met de medezeggenschap en goedkeuring van toezichthouders. De voorgenomen verkoop is onderdeel van Anbang's strategische heroriëntatie die zij in oktober 2018 aankondigde.

Door de overeenstemming over de verkoop van VIVAT verandert op dit moment niets voor onze klanten en relaties. Zodra er ontwikkelingen zijn die betrekking hebben op de producten, diensten of merken van VIVAT, dan informeren wij u daar over.
Lees meer over de bereikte overeenstemming in het persbericht op vivat.nl.

NowGo is een handelsnaam van VIVAT Schadeverzekeringen N.V.

VIVAT Schadeverzekeringen N.V. is aanbieder van de schadeverzekeringen van nowGo. Zij is een naamloze vennootschap met statutaire zetel te Amstelveen. Zij heeft haar adres aan de Burgemeester Rijnderslaan 7, 1185 MD Amstelveen. Zij is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossier­nummer 37010992, in het register van de AFM onder nummer 12000468 en in het register van DNB.

VIVAT N.V. is het moederbedrijf van VIVAT Schade­verzekeringen N.V. en enkele andere bedrijven. Zij is een naamloze vennootschap met statutaire zetel te Ut­recht. Zij heeft haar adres aan de Burgemeester Rijnderslaan 7, 1185 MD Amstelveen en is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossier­nummer 30099450.