NowGo wordt OHRA. Nieuwsgierig? Lees er meer over

Over nowGo

NowGo biedt je simpele digitale oplossingen. Snel, zonder gedoe en helemaal op jou afgestemd. Je maakt altijd de juiste keuze op het juiste moment. Waar je ook bent.

Verzekeringen zelf online afsluiten is niet altijd even transparant en gemakkelijk. Daar brengt nowGo graag verandering in. Bij nowGo houden we namelijk niet van gedoe. We vertellen je liever precies hoe het zit, zodat jij straks een product hebt dat echt bij je past. En dat altijd tegen een scherpe prijs.

Klein, met grenzeloze ambities

Op dit moment vind je op onze website vooral handige verzekeringen. Maar de ambitie van nowGo kent geen grenzen.

  • Meer handige diensten en producten

    Op korte termijn willen we je helpen om meer diensten en producten te ontdekken. Van verzekeringen en abonnementen, tot handige producten die je leven een stuk eenvoudiger maken.

  • Mijn nowGo: altijd up to date, waar je ook bent

    Je kunt met Mijn nowGo nu al je producten op 1 plek bekijken en wijzigen, 24/7. Zo weet je precies wat je hebt en ben je altijd en overal up to date. En we willen je hier in de toekomst ook vertellen of er betere of voordeligere opties voor je zijn.

Nieuwsgierig?

Reis dan met ons mee en blijf op de hoogte van onze nieuwste diensten, producten en andere slimme updates via onze Facebookpagina.

Heb je in de tussentijd feedback of suggesties voor ons? Ook dan horen we graag van je!

Team nowGo