NowGo wordt OHRA. Nieuwsgierig? Lees er meer over

Autoverzekering

Veelgestelde vragen

Is mijn no-claimkorting bij OHRA hetzelfde als bij nowGo?

Schadevrij rijden wordt bij iedere verzekeraar op dezelfde manier beloond. De terugval in schadevrije jaren is ook overal hetzelfde geregeld. De no-claimkorting kan wel per verzekeraar verschillen. De no-claimkorting van nowGo vind je terug in de voorwaarden. Kijk voor de no-claimkorting van OHRA op de website van OHRA

Kan ik mijn schadevrije jaren meenemen naar OHRA? 

Je schadevrije jaren staan geregistreerd in Roy-data. Dit is een centrale databank van autoverzekeraars die schadevrije jaren registreert. Je neemt je schadevrije jaren zo automatisch mee naar een andere verzekeraar, dus ook naar OHRA. Hier hoef je niets voor te doen.
Let op: vaak vervallen je schadevrije jaren wanneer je niet binnen 1 jaar een nieuwe autoverzekering afsluit.

Hoe weet ik hoeveel schadevrije jaren ik heb opgebouwd?

Op je polis van nowGo, en straks ook op de polis van OHRA, zie je precies hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd met je autoverzekering. Je polis kun je altijd in Mijn nowGo terugvinden. Ook bij OHRA kun je altijd je polis inzien via Mijn OHRA.

Ik heb meerdere auto’s verzekerd. Waarom zie ik niet alle auto’s terug in de brief van OHRA?

Als je bij nowGo meerdere auto’s hebt verzekerd, dan kan het zijn dat deze niet allemaal in de brief van OHRA worden vermeld. Dat kan bijvoorbeeld omdat de verzekering van de ene auto op een ander moment is ingegaan dan de andere. Je ontvangt dan per auto apart bericht over de autoverzekering.