NowGo wordt OHRA. Nieuwsgierig? Lees er meer over

Algemeen

Veelgestelde vragen 

Wat gebeurt er met mijn nowGo verzekering(en)?

Je huidige nowGo verzekering loopt tot het einde van het verzekeringsjaar (zie datum op je polis) gewoon door. Je kunt dan rekenen op onze service zoals je deze gewend bent. Op het moment dat je verzekering aan het einde van het verzekeringsjaar bij nowGo afloopt, wordt deze door nowGo beëindigd. Voordat het zover is, ontvang je van OHRA een voorstel voor een vergelijkbare verzekering bij OHRA. Ben je akkoord met het voorstel? Dan hoef je niets te doen en wordt OHRA vanaf de einddatum van je nowGo verzekering je nieuwe verzekeraar.

Wanneer word ik geïnformeerd over de beëindiging van mijn nowGo verzekering?

Ongeveer 2 maanden voor de einddatum van je nowGo verzekering, ontvang je een persoonlijk bericht van ons met informatie over de beëindiging van je verzekering. Je ontvangt tegelijkertijd van OHRA een voorstel voor een vergelijkbare verzekering bij OHRA.

Wanneer gaat mijn nieuwe OHRA verzekering in?

De polis voor je nieuwe OHRA verzekering ontvang je minimaal 14 dagen voor de einddatum van je nowGo verzekering. Je huidige nowGo verzekering wordt automatisch beëindigd en hier ontvang je ook bericht van. De ingangsdatum van je OHRA verzekering sluit aan op de einddatum van je verzekering bij nowGo. Je blijft dus goed verzekerd.

Wat als ik geen gebruik wil maken van het aanbod van OHRA?

Ben je niet tevreden met het voorstel van OHRA? Dan heb je natuurlijk altijd de optie om een andere verzekeraar te zoeken. Je kunt je verzekering bij nowGo eenvoudig opzeggen.

Is je verzekering bij OHRA al ingegaan? Dan kun je alsnog op elk moment je verzekering bij OHRA opzeggen. Je regelt dat eenvoudig in Mijn OHRA of telefonisch
Zeg je je OHRA verzekering op binnen 14 dagen na de ingangsdatum op je OHRA verzekeringspolis? Dan stopt je verzekering per de ingangsdatum van je polis. Mocht je dan al premie hebben betaald, dan ontvang je deze terug. 

Ik heb meerdere verzekeringen bij nowGo. Ontvang ik voor alle verzekeringen tegelijkertijd bericht?

Elke verzekering wordt per de einddatum van die verzekering beëindigd. Heb je meerdere verzekeringen met verschillende einddatums, dan krijg je voor elke verzekering 2 maanden voor de einddatum van die verzekering bericht van ons en van OHRA.

Hoe ontvang ik mijn nieuwe OHRA polis?

Je ontvangt je nieuwe OHRA-polis per post. Heb je al een online verzekering bij OHRA? Dan zie je je nieuwe polis ook terug in Mijn OHRA.

Wat is het verschil tussen mijn nowGo verzekering en de nieuwe OHRA verzekering?

De verzekering die OHRA je aanbiedt, lijkt zoveel mogelijk op je huidige verzekering bij nowGo. Maar geen enkele verzekering is hetzelfde. In de productkenmerkenlijst die je in de brief met het voorstel van OHRA ontvangt, zie je wat de belangrijkste verschillen zijn.

Meer weten over de verschillen? Neem dan contact op met OHRA.

Ik heb mijn nowGo verzekering opgezegd, waarom ontvang ik dan toch een voorstel voor een verzekering bij OHRA?

Het is mogelijk dat je opzegging bij nowGo nog niet was verwerkt op het moment dat je post ontving met het voorstel van OHRA. Als je je verzekering bij nowGo hebt opgezegd, kun je in dit geval het voorstel van OHRA als niet verzonden beschouwen.