NowGo wordt OHRA. Nieuwsgierig? Lees er meer over

Heb je een klacht?

 

Blije klanten, daar doen we het voor bij nowGo. Heb jij desondanks geen goede ervaring gehad met 1 van onze producten of onze service? Dan doen we altijd ons best om dit voor je op te lossen.

Op onze klantenservice pagina zie je precies hoe je contact met ons op kunt nemen.


Officiële klacht indienen bij nowGo

Heb je contact met ons gehad over je klacht en ben je nog niet tevreden? Dan kun je je klacht online of schriftelijk indienen bij de directie van nowGo:

nowGo
T.a.v. de directie
Antwoordnummer 125
1800 VB Alkmaar

Om je sneller te kunnen helpen, vragen we je om kopieën van eventuele correspondentie die je al met ons gehad hebt, mee te sturen.

Zodra we je klacht ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk (in elk geval binnen 10 werkdagen) contact met je op. We proberen dan je klacht alsnog naar tevredenheid voor je op te lossen.


Klacht indienen bij Kifid

Ben je nog niet tevreden met de oplossing die wij voorstellen? Dan kun je als consument een klacht indienen bij het Kifid (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening):

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Telefoonnummer 070 - 33 38 999

Doe dit altijd binnen 3 maanden nadat je het antwoord van onze directie hebt ontvangen.

Meer informatie over de klachten- en geschillenprocedure en de daaraan verbonden kosten, vind je op de website van het Kifid.

Bevoegde rechter

Wil je geen gebruik maken van de mogelijkheid om via het Kifid je klacht in te dienen? Of is de termijn hiervoor verstreken? Dan kun je je klacht ook voorleggen aan de bevoegde Nederlandse rechter.