NowGo wordt OHRA. Nieuwsgierig? Lees er meer over

Wat is er verzekerd als ik op vakantie een sport wil uitoefenen?

Schade die is ontstaan tijdens het beoefenen van bepaalde (winter)sporten of sporten waar meer gevaar aan is gebonden, bijvoorbeeld basejumpen of parachutespringen is niet verzekerd op onze reisverzekering. Wij betalen niet en/of verlenen geen hulp voor schade die is ontstaan tijdens het beoefenen van bepaalde (winter)sporten en waagstukken. Ga je tijdens je vakantie een sport beoefenen? Check dan eerst op onze website de lijst met sporten. Daarin staat welke sporten wel en niet verzekerd zijn. Staat je sport er niet bij of twijfel je of een bepaalde sport onder je reisverzekering valt, neem dan contact met ons op.

 

Goed om te weten

  • Ga je op wintersport? Breid je Doorlopende Reisverzekering dan uit met de aanvullende verzekering Wintersport. In de sportenlijst op onze website staat welke wintersporten wel en niet verzekerd zijn.
  • Let op: letselschade is niet verzekerd onder de reisverzekering. Niet alle ongelukken tijdens het sporten zijn verzekerd. Je kunt hiervoor een aanvullende verzekering ‘Ongevallen’ afsluiten. Deze verzekering keert een bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden. Ook wanneer het ongeval in het buitenland gebeurt. In de sportenlijst op onze website staat welke sporten wel en niet verzekerd zijn onder de aanvullende ongevallenverzekering. 
  • Medische kosten is een aanvullende verzekering.
  • Lees meer informatie over onze aanvullende verzekeringen of bekijk de voorwaarden van onze kortlopende reisverzekering en de doorlopende reisverzekering. 

Vond je deze informatie nuttig?

Bedankt voor je feedback!