NowGo wordt OHRA. Nieuwsgierig? Lees er meer over

Ik ga een andere auto kopen. Wat regel ik voor mijn autoverzekering?

Heb je een andere auto gekocht? Dan geef je het kenteken van je nieuwe auto eenvoudig door op je lopende autoverzekering via Mijn nowGo. 

  • Log in op Mijn nowGo
  • Ga bij Mijn verzekeringen naar je autoverzekering  
  • Klik bij Direct regelen op Kenteken wijzigen 

Je hoort in de meeste gevallen binnen 1 werkdag, en in elk geval binnen 5 werkdagen, of je wijziging is geaccepteerd. Je ontvangt dan zo snel mogelijk je nieuwe verzekeringspolis en groene kaart. Je vindt deze dan ook terug in Mijn nowGo.  

Kun je hier niet op wachten? Omdat de dekking van je nieuwe auto direct moet ingaan, of op korte termijn? In sommige gevallen geven wij een voorlopige dekking af. Neem hiervoor even contact met ons op. 

Goed om te weten

  • Wil je nog een andere wijziging voor je autoverzekering doorgeven? Dan kan dat zodra de wijziging van het kenteken is verwerkt.  
  • Hebben wij de wijziging van het kenteken geaccepteerd? Dan zijn op de dag dat je het kenteken van je nieuwe auto op je naam zet, zowel je oude als je nieuwe auto verzekerd. 
  • Wil je je oude auto nog even houden, bijvoorbeeld om hem te verkopen? Neem dan contact met ons op. Je moet je oude auto in dat geval namelijk wel blijven verzekeren, ook als je er niet in rijdt. Horen we niets? Dan is je oude auto de dag nadat je nieuwe auto verzekerd is, automatisch niet meer verzekerd. We hebben je oude auto in dat geval ook afgemeld bij de RDW.

Vond je deze informatie nuttig?

Bedankt voor je feedback!