NowGo wordt OHRA. Nieuwsgierig? Lees er meer over

Castle.Proxies.BreadcrumbBlockProxy

Your home, your castle. Slimme gadgets voor in je huis.

inspire

Image leestijd: 2 minuten

De techniek staat niet stil. Er zijn weer een aantal geweldig slimme gadgets uitgevonden, die je leven nóg makkelijker of leuker maken. We stellen er graag 5 aan je voor.

1. Robotstofzuiger. Meer tijd voor leuke dingen.

robot stofzuiger

Geen zin of tijd om het huis schoon te maken? Dan hebben we goed nieuws. Stofzuigen hoef je met deze robotstofzuiger in elk geval niet meer te doen. Klinkt futuristisch, maar deze compacte hulp in de huishouding is gewoon al te koop in Nederland. Bijvoorbeeld via Coolblue.

2. Samsung Family Hub koelkast. Nooit meer een lege koelkast.

samsung family hub koelkast

Een koelkast als de spil van een soepel georganiseerd gezinsleven? Het kan met de Samsung Family Hub. Deze koelkast zit vol slimmigheden. Het laat je bijvoorbeeld weten welke boodschappen je moet halen. Via het grote touchscreen in de deur kun je ook zelf boodschappenlijstjes maken en direct met gezinsleden delen. Direct je boodschappen bestellen is ook mogelijk.

De Samsung Family Hub kan zelfs als muziekspeler en tv-scherm functioneren. En zit je op je werk en vraag je je af of er nog wat te eten is vanavond? Dankzij de ingebouwde camera's in de koelkast check je gewoon even de inhoud van je koelkast.

Momenteel alleen nog in de VS verkrijgbaar vanaf zo'n 3.500 Dollar.

3. Amazon Echo. Slimme speaker als nieuwe rechterhand.

amazon echo gadget

Het lijkt op een simpele speaker. Maar het is veel meer dan dat. Het reageert op je stem en doet alles wat je zegt. De Amazon Echo. Laat je favoriete liedje afspelen, bestel een pizza of vraag naar het laatste nieuws of weersverwachting. De Echo regelt het voor je. Je kunt het ook koppelen aan apps van andere apparaten. Bijvoorbeeld aan Philips Hue of Google Home. Slimmer kan bijna niet.

4. Philips HUE. Je huis perfect verlicht.

philips hue

Al wat langer uit, maar nog steeds indrukwekkend. Het lichtsysteem HUE van Philips. Het combineert LED-licht aan intuïtieve technologie. Afhankelijk van je stemming of behoefte kun je overal in huis het juiste licht instellen. Bijvoorbeeld wanneer je je moet concentreren of juist wilt ontspannen. Via de Hue-bridge kun je het licht met een app bedienen, dimmen of op beweging laten reageren. Naast de losse lampen zijn er ook complete Hue-lampen verkrijgbaar.

5. Apple HomePod. Music please!

apple homepod

De HomePod van Apple is een nieuwe, superstylish speaker van Apple. Je bestuurt het met je stem. Deze speaker herkent verschillende stemmen en onthoudt daardoor persoonlijke muziekvoorkeuren. De HomePod is een krachtige speaker met perfect geluid. Dankzij de 6 ingebouwde microfoons, weet hij zelfs bij veel geluid op de achtergrond precies wat je wilt horen.

Tot slot

Vergeet niet je inboedel goed te verzekeren. Dan zit je goed bij schade of diefstal van je favoriete spullen. 

Ook voor buiten hebben we een aantal leuke tuingadgets voor je op een rijtje gezet.