NowGo wordt OHRA. Nieuwsgierig? Lees er meer over

Castle.Proxies.BreadcrumbBlockProxy

Even iets anders luisteren. De 5 leukste podcasts.

inspire

Image leestijd 2 minuten

De podcast is hét nieuwe medium van dit moment. Geen ingewikkeld technisch gedoe, gewoon je koptelefoon opzetten en via Spotify, Google, iTunes op je smartphone of tablet luisteren naar bijvoorbeeld spannende verhalen, of de achtergronden van het nieuws en de wetenschap. Wij tippen je over 5 interessante podcasts.

De Wereld van Morgen

De Wereld van Morgen is een maandelijkse podcast van BNR over innovatie en veranderingen in de wereld door de technologie. De presentatoren vragen zich af hoe de wereld van morgen er uit zal zien. Onderwerpen die zoal voorbij komen: virtual reality, het onderwijs en het eten van de toekomst, politiek en nog veel meer.

Reisgenoten Podcast

Deze podcast van All day every Daisy over avontuurlijke reizen en bestemmingen. Laat je meevoeren door de avontuurlijke reisverhalen van radiomaker Niels en filmmaker Daisy, en laat je inspireren voor je volgende reisbestemming.

De Week van NUtech

Met deze podcast van nu.nl krijg je een wekelijkse update over de belangrijkste digitale ontwikkelingen. Zo hoor je hier meer over datalekken, digitale doping, virtual reality en de nieuwste games en smartphones.

The Best Social

Ben je veel op social media te vinden? Dan is dit een podcast voor jou. In The Best Social wordt elke maand de meest bijzondere, grappige, opmerkelijke en creatieve content op social media besproken.

Van onze correspondent

Twee keer per maand bespreken Nederlandse correspondenten over de hele wereld de laatste actualiteiten in hun land in de podcast Van onze correspondent. Ook wordt er vaak iets besproken dat het nieuws juist niet heeft gehaald.


Heb je nog nooit naar een podcast geluisterd en wil je graag meer weten over wat het is en hoe het werkt? Kijk dan eens op deze pagina van Radar.


Veel luisterplezier!