NowGo wordt OHRA. Nieuwsgierig? Lees er meer over

Castle.Proxies.BreadcrumbBlockProxy

Handige herfstgadgets. Lekker hangen in huis.

inspire

Image leestijd: 3 minuten

Natuurlijk, het liefst hadden wij ook het hele jaar zomer. Maar de herfst heeft ook zo zijn momenten. Vooral omdat thuis chillen eigenlijk ook wel lekker is. Helemaal met deze 7 handige herfstgadgets.

1. Veilig vermaak op de kindertablet

De makkelijkste manier om de kids rustig te krijgen? Geef ze een tablet! Maar ja, helemaal pedagogisch verantwoord is dat ook niet altijd. Gelukkig zijn er speciale kindertablets. Met leuke en veilige content voor je kinderen, maar ook met extra opties voor ouders. Om bijvoorbeeld de schermtijd te beperken, of sommige websites uit te sluiten.

2. Binnen tuinieren in je smart garden

Zo, de kinderen vermaken zich dus jij hebt tijd voor je hobby: tuinieren. Leuke hobby voor in de herfst, zul je denken. Maar met een smart garden kan dat ook prima binnen. Wel op een wat kleinere schaal. Het is namelijk een soort mini-kas, waarin je allerlei kleine plantjes kunt laten groeien onder speciale LED-lampjes.

Handige herfstgadgets - smart garden

3. Zingen onder je douchekop met speaker

Na het tuinieren is het tijd voor een lekkere lange warme douche. Een muziekje of je favoriete podcast maakt dat nog leuker. Je kunt je telefoon aanzetten in de badkamer, maar die is misschien niet helemaal waterdicht. De Moxie Showerhead is dat wel. Het is namelijk een waterbesparende douchekop mét ingebouwde speaker.

4. Tile helpt je sleutels en telefoon zoeken

Klaar om de deur uit te gaan! Maar zeg eens eerlijk, hoeveel tijd ben je meestal kwijt aan het zoeken naar je sleutels of je telefoon? Tile helpt je uit de brand. Deze sleutelhanger is voorzien van een bluetooth tracker. Met de app op je telefoon laat je 'm een geluidje afspelen, zodat je je sleutels makkelijker terugvindt. Andersom heeft de sleutelhanger een knop om je telefoon af te laten gaan. Perfect!

5. Oeh, een piano met lampjes!

Hoe lang staat dat voornemen om een instrument te leren bespelen al op je lijstje? De Lumi Keyboard maakt korte metten met al je smoesjes. Op je tablet zie je precies welke van de felgekleurde, lichtgevende toetsen je aan moet slaan. Geen uren theorie studeren, maar gewoon gelijk aan de slag met je favoriete nummers!

Handige herfstgadgets - Lumi Keyboard

6. Slimme verlichting, al vanaf één lampje

De dagen worden korter, dus we zitten weer vaak gezellig binnen. Een beetje sfeerverlichting is dan fijn. Je kent vast wel die slimme verlichting, die je via een app bedient. Handig, maar vaak ook een behoorlijke investering. Philips Hue heeft nu slimme lampen die werken via bluetooth. Zonder extra kastje ertussen, dus je kunt al met één lamp beginnen.

7. Muziek streamen in de auto

Herfst, vies weer, blaadjes op het spoor... je zit tijdens dit seizoen vaker in de auto dan in de zomer. Dan luister je vast graag naar je favoriete playlists op Spotify. Maar dat is best lastig als je autoradio geen verbinding met je telefoon kan maken. Je lost dit probleem eenvoudig op met een bluetooth-ontvanger, die je direct in de koptelefoonaansluiting plugt.

Heb je je digitale winkelmandje al volgegooid met nieuwe gadgets? Vergeet dan niet om ook even te kijken of je inboedelverzekering nog up-to-date is!