NowGo wordt OHRA. Nieuwsgierig? Lees er meer over

Castle.Proxies.BreadcrumbBlockProxy

De leukste eye-catchers voor je tuin. 7x.

inspire

Image leestijd 2 minuten

In de zomer is je tuin of balkon natuurlijk 'the place to be'. Wij selecteerden voor jou de leukste en mooiste eye-catchers die van jouw tuin of balkon een nóg fijnere plek maken.

Buitenkleed

Wij zijn groot fan van buitenkleden. Deze plastic vloerkleden voor je tuin zijn gemaakt van plastic en zijn er in heel veel kleuren, prints en formaten. Door het materiaal is het kleed licht en dus makkelijk mee te nemen. Zandkorrels en vuil vallen er gewoon doorheen, en is hij toch vies? Dan maak of veeg je hem gemakkelijk schoon. Bij wonderrugs.com vind je prachtige kleden voor fijne prijzen.

CACOON hangstoel

cacoon hammockLekker even schommelen of cocoonen op je balkon? Dat kan in de CACOON hangstoel. Hij is er in verschillende kleuren én formaten: 1 persoons, 2 persoons of voor kinderen. Met de stalen karabijnhaak kun je hem eenvoudig bevestigen. Ook op koudere dagen biedt de CACOON met een wollen deken een heerlijk plekje.

Bahne plantenpot

Plantenpotten zijn er in vele soorten en maten. Maar zo eentje als de Bahne bloempot kom je niet vaak tegen. Deze plantenbak van Deens design is gemaakt van een prachtige kleur aardewerk en staat op houten pootjes. Daar hoort dan natuurlijk wel een design plant in ...

Vintage Sirius Lucas partysnoer

Dit lichtsnoer heeft een vintage uitstraling met zijn heldere glazen lichtbollen. Dankzij het warme licht veranderen ze je tuin 's avonds in een waar paradijsje. Begin met de startset van 10 lampjes. Ben je gezegend met een grote tuin? Dan koop je er een aanvulset bij die je er eenvoudig op aan kunt sluiten. Ook verkrijgbaar in zwart en met frosted glazen lichtbollen.

Weltevree Dutchtub

Je moet er even voor in de buidel tasten, maar als je een échte eye-catcher wilt voor je tuin kies je voor de Weltevree Dutchtub. Deze houtgestookte hottub is gemaakt van hoogwaardige materialen en maakt gebruik van natuurlijke circulatie om het water te verwarmen. Zo verander je je tuin in je eigen spa!

Loungekussens voor pallets

Met houten pallets creëer je in een handomdraai de leukste zithoeken in je tuin of op je balkon. En je kunt er nu ook kant en klare kussens voor kopen. Zo kun je toch comfortabel zitten en genieten van je loungehoekje.

Jokjor champ kruk

Dit designkrukje is niet alleen leuk om te zien, hij is ook multi inzetbaar. Je gebruikt hem als bijzetkrukje, opberger óf koeler. Waar je hem ook voor gebruikt, hij vormt altijd een mooie toevoeging. De Jokjor champ kruk is stapelbaar en je kunt hem in combinatie met een speciaal kussen gewoon het hele jaar buiten laten staan.


Heb je spullen van waarde buiten staan? Zorg dan dat je een goede inboedelverzekering hebt. Hiermee zijn namelijk ook de spullen in je tuin en garage verzekerd.