NowGo wordt OHRA. Nieuwsgierig? Lees er meer over

Castle.Proxies.BreadcrumbBlockProxy

Een smartphone zonder schade? Kies de juiste smartphone cover.

trending

Image leestijd 1 minuut

Je smartphone gaat overal mee naartoe. Naar je werk, de sportclub, de camping, naar bed en soms zelfs naar het toilet. Met alle gevolgen van dien natuurlijk; krassen, gesneuvelde schermpjes en waterschade. Gelukkig houd je met een goede telefooncover de kans op schade zo klein mogelijk. We laten je de mogelijkheden en onze favorieten zien.

Backcover: beschermt tegen krassen

spiger slim armour smartphone coverEr zijn heel veel hoesjes voor je smartphone op de markt. Veel daarvan omsluiten alleen de rug van je telefoon; de zogenaamde 'backcovers'. Ze beschermen je telefoon vooral tegen krassen door dagelijks gebruik. Door een hoesje met een hoger opstaande rand om het scherm heen te kiezen, is de kans kleiner dat je apparaat ook bij vallen beschadigd raakt.

Wij zijn fan van de hoesjes van Spigen. Stijlvol en toch oersterk. Ze zijn er voor zowel Android als Apple telefoons en hebben vaak handige snufjes, zoals een pasjes compartiment of een uitschuifbare standaard. Je koopt ze onder andere bij Coolblue en bol.com.

Full body cover of bookcase cover: beschermt tegen krassen en vallen

UAG plasma smartphone coverMet een bookcase cover is je hele telefoon bedekt. Je klapt hem open als een boek en vaak kun je er ook pasjes in kwijt. Het beschermt je telefoon tegen vallen en krassen.

Je kunt ook kiezen voor een 'full body' cover. Deze omsluit je hele telefoon. Daar wordt hij vaak wel iets dikker van, maar laat je hem dan een keer vallen, dan overleeft hij het meestal wel.

De stoer uitziende covers van het merk UAG (Urban Armor Gear) zorgen ervoor dat jouw smartphone tegen een flink stootje kan. Ze zijn er zowel voor Apple als Android telefoons en koopt ze onder andere bij Coolblue en smartphonehoesjes.nl.

Waterproof full body cover: beschermt tegen krassen, vallen en waterschade

lifeproof fre smartphone coverWil je echt geen enkel risico lopen op schade met je telefoon? Met de covers van Lifeproof ga je met een gerust hart op avontuur. Na een flinke val of duik in het water hoef je niet meer te schrikken. En functies zoals vingerafdruk sensor en 3D touch blijven gewoon werken! Lifeproof hoesjes koop je o.a. bij Coolblue en bol.com.

Tot slot

Liever geen hoesje om je smartphone? Denk dan eens aan een smartphoneverzekering. Hiermee is je apparaat al voor een klein bedrag per maand goed verzekerd bij schade en/of diefstal.

Heeft je smartphone een duik in het water genomen? Lees dan ons blogartikel over wat je wel en niet moet doen bij waterschade aan je telefoon