NowGo wordt OHRA. Nieuwsgierig? Lees er meer over

Castle.Proxies.BreadcrumbBlockProxy

Deze zomer kamperen? Dit zijn de handigste kampeerspullen.

inspire

Image leestijd 2 minuten

Ga je deze zomer kamperen? Wij gingen voor jou op zoek naar de slimste kampeerproducten die jouw kampeervakantie een stuk leuker en makkelijker maken.

subra lampSubra outdoor LED-lamp

Er zijn volop LED lampjes te koop voor de camping. Maar deze is wel heel bijzonder. Hij ziet er uit als een traditioneel olielampje, maar heeft een oplaadbare accu. Je hebt dus geen lampolie of batterijen nodig. En nog leuker: je kunt dit sfeervolle campinglampje gewoon aan- en uitblazen.
(€ 9,99 bij De Vrijbuiter)

aquavoltAquaVolt mobiele kluis

Je smartphone, portemonnee, sleutels en andere waardevolle spullen kun je nu gemakkelijk veilig bewaren met de AquaVolt kluis. Op de camping, maar ook naar het strand of een terrasje bijvoorbeeld. Je klikt hem gewoon aan een buis van je tent, ligstoel, kinderwagen of parasol. Kan jij deze vakantie net even meer ontspannen. (€ 29,95 bij bol.com)

biolite solarpanelBiolite Solarpanel 5+

Dankzij de zon is je smartphone of tablet met dit apparaat altijd klaar voor gebruik. De ingebouwde accu slaat door de zon energie op en laadt je mobiele apparaten eenvoudig op. Zo ben je tijdens je vakantie altijd bereikbaar.
(€ 89,99 bij De Vrijbuiter)

sea-to-summitSea to Summit X-set 5

Een grote pan pasta koken? Met de Sea to Summit X-set neemt die pan geen ruimte meer in; je vouwt hem gewoon op. Net als de 2 mokken en kommen die er bij horen. Deze set is niet voor niets Winnaar van de Oppad Outdoor Award 2016 geworden.
(€ 109,99 bij De Vrijbuiter)

microvezel handdoekLichtgewicht microvezel handdoeken

Geen zware, natte badhanddoeken meer deze zomer. Deze lichtgewicht microvezel handdoeken zijn super absorberend, drogen snel en pak je heel eenvoudig weer tot een compact pakketje op. Ze zijn er in verschillende formaten en kleuren. (€ 9,99 bij Decathlon)

coffee dripper

Sea to Summit X-Brew Coffee Dripper

Een hele vakantie aan de oploskoffie? Dankzij deze handige opvouwbare koffiezetter hoeft dat niet. Je zet met deze koffiefilter en koffiemok in 1, altijd lekkere koffie. Met een gewicht van maar 85 gram neem je hem overal mee naar toe. (€ 19,99 bij De Vrijbuiter)

vrijbuiter kussenVrijbuiter Stretch Limousine Pillow

Met dit comfortabele reiskussen slaap je bijna net zo lekker als thuis. Blaas hem op en maak hem net zo hoog als je zelf wilt. Gemaakt van sterk, warmte isolerend materiaal. En dankzij de compacte verpakking (20 x 5 cm) neemt hij maar weinig ruimte in.
(€ 14,99 bij De Vrijbuiter)

matala vouwstoelRedwood vouwstoel Matala

Dit leuke lichtgewicht vouwstoeltje neem je eenvoudig overal mee naartoe. Je vouwt hem in een handomdraai op tot een compact pakketje dat je altijd nog wel kwijt kunt. Het stoeltje is desondanks oersterk; hij kan tot wel 90 kilo dragen. En, hij ziet er niet alleen leuk uit, hij zit ook heerlijk.
(€ 49,99 bij De Vrijbuiter)

Plastic buitenkleed

Je voelt je helemaal thuis op de camping met een buitenkleed camping
vloerkleedje voor of in je tent of caravan. Deze speciale buitenkleden zijn gemaakt van plastic en zijn er in heel veel kleuren, prints en formaten. Door het materiaal is het kleed licht en dus makkelijk mee te nemen. Zandkorrels en vuil vallen er gewoon doorheen, en is hij toch vies? Dan maak of veeg je hem gemakkelijk schoon. Ook leuk in je tuin of bij een picknick!

Helemaal goed voorbereid op vakantie? Vergeet je reisverzekering niet.


Happy holidays!Met dank aan De Vrijbuiter in Zaandam.