NowGo wordt OHRA. Nieuwsgierig? Lees er meer over

Actievoorwaarden

Kans op Coolblue waardebon t.w.v. € 250 


Wat houdt de actie in?


1. De actieperiode is van 25 november 2019 t/m 5 januari 2020.

2. NowGo selecteert trouwe klanten om deel te nemen aan de verloting van een waardebon. Een trouwe klant is minimaal een jaar klant van nowGo en heeft geen betalingsachterstand op 25 november 2019. Deze geselecteerde klanten krijgen hierover bericht via e-mail.

3. Iedere geselecteerde klant die aangeeft deel te willen nemen aan de verloting, maakt kans op het op het winnen van de waardebon van € 250 voor de (online) winkel Coolblue.

4. Geselecteerde klanten kunnen zich tot en met 5 januari 2020 aanmelden voor de verloting. De klant doet dit door in de verzonden e-mail aan te geven dat hij mee wilt doen.

5. Over deze prijs is geen kansspelbelasting verschuldigd. Eventuele kansspelbelasting is voor rekening van nowGo.

6. Door deel te nemen aan de verloting verklaart de klant zich akkoord met deze actievoorwaarden.

7. NowGo trekt begin januari 2020 de winnaar van de waardebon. Alle deelnemende klanten ontvangen een e-mail om na te gaan of er gewonnen is. De winnaar krijgt de waardebon vervolgens toegezonden op het bij ons bekende e-mailadres.

8. De waardebon kan niet worden geruild, is niet overdraagbaar en is niet inwisselbaar voor geld. De waardebon moet in één keer besteed worden.

9. De waardebon wordt geleverd zonder eventuele services en abonnementen.

10. NowGo behoudt zich het recht voor om deze actie (en bijbehorende actievoorwaarden) zonder opgaaf van reden en zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf te wijzigen en/of te beëindigen.

11. NowGo is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of gebreken van Coolblue bij het inwisselen van de waardebon in de (online) winkel.

12. Druk-, spel-, zet- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegengeworpen en leiden op geen enkele wijze tot een verplichting voor nowGo.

13. Klachten over deze actie kunnen ingediend worden bij nowGo. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Aanbieder van deze actie is nowGo, een handelsnaam van VIVAT Schadeverzekeringen N.V., statutair gevestigd te Amstelveen en kantoorhoudende te Amstelveen aan de Burgemeester Rijnderslaan 7 (KvK: 37010992, AFM vergunningnummer: 12000468).